PRESEDINTELE A.D.I. Z.M.S.M. A DISCUTAT PORTOFOLIUL DE PROIECTE LA A.D.R. NORD VEST

  • 0

PRESEDINTELE A.D.I. Z.M.S.M. A DISCUTAT PORTOFOLIUL DE PROIECTE LA A.D.R. NORD VEST

Category : Noutati

 

Dupa discutiile purtate de catre echipele de lucru implicate in stabilirea portofoliului de proiecte la Direcţia de Dezvoltare Strategică ADR NORD-VEST, si dupa ce acestea au fost rediscutate cu primarii UAT beneficiare, a venit rindul ca primarii celor doua municipii respectiv Dr. Dorel Coica si Ing. Kovacs Eugen sa-si dea girul asupra acestui portofoliu de proiecte.

Dupa cateva discutii in legatura cu prioritizarea proiectelor, lista lor a fost pregatita si avand acordul beneficiarilor acestea au fost trimise la Cluj.

Pentru a confirma strategia propusa si pentru a da o si mai mare putere proiectelor propuse,  documentele soliciate pentru cuprinderea lor in Strategia de Dezvoltare au fost predate la ADR NORD VEST de catre Presedintele ADI ZMSM Dr. Dorel Coica si Managerul General jur. Georghe Rentea.

Cu aceasta ocazie au avut loc intalniri cu Directorul general al ADR NORD VEST Marcel  Bolos, cu Directorul Executiv Claudiu Cosier precum si cu personalul Direcţiei de Dezvoltare Strategică.

Proiectele fiind predate, se asteapta noi discutii cu factorii de decizie si se fac pasii urmatori pentru identificarea proiectelor prioritare pentru Planurile  Integrate  de Dezvoltare ale celor doua municipii si ale comunelor care compun ADI ZMSM.